Itself Tools
itselftools
Numërimi i fjalëve dhe personazheve

Numërimi I Fjalëve Dhe Personazheve

Përdorni mjetin tonë numërues fjalësh dhe analizues teksti për të numëruar karakteret, fjalët, rreshtat dhe shpeshtësinë e secilës fjalë në tekstin tuaj.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Fjalët

Personazhet

Personazhet (Pa Hapësira)

Karaktere (Pa Hapësira Ose Rreshta Të Rinj)

Linjat

Futni tekstin tuaj

Veçori imazhin e seksionit

Features

Asnjë instalim softueri

Asnjë instalim softueri

Ky mjet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj

Falas për t'u përdorur

Falas për t'u përdorur

Është falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Numërimi I Fjalëve Dhe Personazheve është një mjet online që funksionon në çdo pajisje që ka një shfletues ueb, duke përfshirë telefonat celularë, tabletët dhe kompjuterët desktop

Asnjë skedar ose ngarkim i të dhënave

Asnjë skedar ose ngarkim i të dhënave

Të dhënat tuaja (skedarët ose transmetimet e mediave tuaja) nuk dërgohen në internet për t'i përpunuar ato, kjo e bën mjetin tonë online Numërimi I Fjalëve Dhe Personazheve shumë të sigurt

Prezantimi

Counter Text është një mjet në internet që ju lejon të numëroni karakteret, fjalët dhe linjat e një teksti. Kjo ju lejon të shihni numrin e përgjithshëm të fjalëve dhe frekuencën e secilës fjalë.

Analiza numerike e një teksti është e dobishme në shumë raste të tilla si analiza e fjalëve kyçe dhe verifikimi që respektohet gjatësia specifike e karaktereve ose fjalëve.

Analiza e tekstit tuaj bëhet nga vetë shfletuesi, kështu që teksti juaj nuk dërgohet në internet. Në fakt, teksti juaj nuk largohet kurrë nga pajisja juaj, kështu që privatësia juaj është e mbrojtur plotësisht.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb