Itself Tools
itselftools
Број на зборови и карактери

Број На Зборови И Карактери

Користете го нашиот бројач на зборови и алатката за анализатор на текст за да броите знаци, зборови, линии и зачестеноста на секој збор во вашиот текст.

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Зборови

Ликови

Ликови (Без Празни Места)

Знаци (Без Празни Места Или Нова Линија)

Линии

Внесете го вашиот текст

Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

Нема инсталација на софтвер

Нема инсталација на софтвер

Оваа алатка е базирана во вашиот веб-прелистувач, не е инсталиран софтвер на вашиот уред

Бесплатно за користење

Бесплатно за користење

Бесплатно е, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење

Поддржани се сите уреди

Поддржани се сите уреди

Број На Зборови И Карактери е онлајн алатка која работи на кој било уред што има веб-прелистувач, вклучувајќи мобилни телефони, таблети и десктоп компјутери

Нема прикачување датотека или податоци

Нема прикачување датотека или податоци

Вашите податоци (вашите датотеки или медиумски преноси) не се испраќаат преку интернет за да се обработат, ова ја прави нашата онлајн алатка Број На Зборови И Карактери многу безбедна

Вовед

Бројачот на текст е онлајн алатка која ви овозможува да ги броите знаците, зборовите и линиите на текстот. Ви овозможува да го видите вкупниот број на зборови и фреквенцијата на секој збор.

Нумеричката анализа на текст е корисна во многу случаи, како што се анализа на клучни зборови и проверка дека се почитува специфичната должина на знаците или зборовите.

Анализата на вашиот текст ја прави самиот прелистувач, така што вашиот текст не се испраќа преку Интернет. Всушност, вашиот текст никогаш не го напушта вашиот уред, така што вашата приватност е целосно заштитена.

Слика од делот за веб-апликации