Itself Tools
itselftools
Снимач на глас

Снимач На Глас

Онлајн апликација за аудио рекордер за снимање директно од вашиот прелистувач.

Оваа страница користи колачиња. Научи повеќе.

Со користење на оваа страница, се согласувате со нашите Услови на услугата и Политика за приватност.

Како да снимате аудио?

  1. Ако ја освежите или затворите оваа веб-апликација пред да ја зачувате вашата гласовна снимка, таа ќе се изгуби.
  2. Ако планирате да снимате подолг временски период, прво тестирајте го снимањето за проценетата должина на времето на уредот што планирате да го користите.
  3. За да започнете со снимање, кликнете на копчето за снимање.
  4. За да го прекинете снимањето, кликнете на копчето за стоп.
  5. За да ја репродуцирате вашата снимка, кликнете на копчето за репродукција.
  6. За да го зачувате гласовното снимање, кликнете на копчето за зачувување. MP3-датотека ќе биде зачувана на вашиот уред.
Карактеристики на сликата на делот

Карактеристики

MP3 аудио компресија

Вашите аудио снимки се зачувуваат во формат MP3 за висок квалитет и оптимизирана големина на датотеката.

Бесплатно

Нашиот аудио рекордер е потполно бесплатен за користење, не е потребна регистрација и нема ограничување за користење.

Онлајн

Оваа апликација е целосно базирана на вашиот веб-прелистувач, така што не е инсталиран софтвер.

Не се испраќаат аудио податоци преку Интернет

Гласот што го снимате не се испраќа преку интернет, ова ја прави нашата онлајн алатка многу безбедна.

Поддржани сите уреди

Снимајте MP3 аудио на кој било уред што има прелистувач: мобилни телефони, таблети и десктоп компјутери.

Слика од делот за веб-апликации