Itself Tools
itselftools

Video Regjistrues

Video Regjistrues është një mjet online që ju lejon të regjistroni video nga kamera juaj drejtpërdrejt në shfletuesin dhe ta ruani atë si skedarë video MP4. Regjistrimi dhe bashkimi në formatin video MP4 bëhet nga vetë shfletuesi, kështu që asnjë të dhënë audio nuk dërgohet në internet.

record-video-online.com

itselftools eshte

230+

vende

ne kemi përdorues në të gjithë botën

25

aplikacionet

dhe ne po shtojmë rregullisht aplikacione të reja

700k

shikimet e faqeve / muaj

ne kemi shumë përdorues të lumtur

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb