Itself Tools
itselftools
Regjistrues zëri

Regjistrues Zëri

Aplikim për regjistrim audio në internet për të regjistruar direkt nga shfletuesi juaj.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të regjistroni audio?

  1. Nëse e rifreskoni ose mbyllni këtë aplikacion uebi përpara se të ruani regjistrimin tuaj zanor, ai do të humbet.
  2. Nëse planifikoni të regjistroni për një periudhë të gjatë kohore, fillimisht provoni regjistrimin për gjatësinë e parashikuar të kohës në pajisjen që planifikoni të përdorni.
  3. Për të filluar regjistrimin, klikoni butonin e regjistrimit.
  4. Për të ndaluar regjistrimin, klikoni butonin stop.
  5. Për të riprodhuar regjistrimin tuaj, klikoni butonin luaj.
  6. Për të ruajtur regjistrimin e zërit, klikoni butonin ruaj. Një skedar MP3 do të ruhet në pajisjen tuaj.
Veçori imazhin e seksionit

Features

Kompresimi i audios MP3

Regjistrimet tuaja audio ruhen në formatin MP3 për cilësi të lartë dhe madhësi të optimizuar të skedarit.

Falas

Regjistruesi ynë audio është krejtësisht falas për t'u përdorur, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi.

Online

Ky aplikacion bazohet tërësisht në shfletuesin tuaj të internetit, kështu që nuk është instaluar asnjë softuer.

Asnjë të dhënë audio nuk dërgohet në internet

Zëri që regjistroni nuk dërgohet në internet, kjo e bën mjetin tonë në internet shumë të sigurt.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Regjistroni audio MP3 në çdo pajisje që ka një shfletues: telefona celularë, tabletë dhe kompjuterë desktop.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb