Itself Tools
itselftools
Ekstraktues i arkivit

Ekstraktues I Arkivit

Ky aplikacion në internet është një hapës i skedarëve të arkivimit të lehtë për t'u përdorur që ju lejon të hapni dhe të nxirrni skedarë arkivorë direkt në shfletuesin tuaj pa i dërguar ato në internet.

Kjo faqe përdor cookie. Mëso më shumë.

Duke përdorur këtë faqe, ju pranoni Kushtet e shërbimit dhe Politika e privatësisë tonë.

Si të hapni skedarët e arkivit?

  1. Klikoni butonin e mësipërm për të zgjedhur skedarin për t'u hapur.
  2. Në varësi të strukturës së dosjes në skedarin tuaj , përmbajtja e skedarit do të nxirret automatikisht në vendndodhjen tuaj të zakonshme të shkarkimit ose do t'ju jepet zgjedhja për të nxjerrë skedarë të veçantë.
Veçori imazhin e seksionit

Features

Nuk ka instalim të softuerit

Ky nxjerrës i arkivave në internet bazohet në shfletuesin tuaj të internetit, nuk është instaluar asnjë softuer në pajisjen tuaj.

E lirë për t'u përdorur

Është plotësisht falas, nuk nevojitet regjistrim dhe nuk ka kufi përdorimi.

Asnjë instalim

Ky hapës i skedarëve arkivorë është një mjet i bazuar në shfletues, nuk kërkohet instalim i softverit.

Privatësia

Skedarët tuaj nuk dërgohen në internet për t'i nxjerrë ato, kjo e bën hapësin tonë të skedarëve të arkivit në internet shumë të sigurt.

Të gjitha pajisjet e mbështetura

Duke qenë i bazuar në ueb, ky mjet mund të hapë arkivat në shumicën e pajisjeve me një shfletues ueb.

Imazhi i seksionit të aplikacioneve në ueb