Mail Temp

Mail Temp

Adresa të sigurta dhe të disponueshme emaili për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet. Me Temp Mail, menaxhoni deri në 20 adresa emaili dhe 5 GB hapësirë ruajtëse. Ideale për regjistrime të sigurta dhe për mbajtjen e pastër të kutisë suaj kryesore hyrëse.

Adresa juaj e përkohshme e emailit