Temp Mail

Temp Mail

Безбедни, еднократни адреси за е-пошта за да ја заштитите вашата онлајн приватност. Со Temp Mail, управувајте со до 20 адреси на е-пошта и 5 GB простор. Идеален за безбедно пријавување и одржување чисто на вашето главно сандаче.

Вашата привремена адреса за е-пошта